Over de rijksweg lopen

03 april 2008

PAPENDRECHT- Een 31-jarige enigszins verwarde man uit Dordrecht is in de nacht van woensdag op donderdag 3 april over de Rijksweg A-15 gelopen. Agenten troffen de man aan terwijl hij over vluchtstrook liep. De man luisterde niet naar de agenten en liep op een gegeven moment zelfs de snelweg op. Gezien de levensgevaarlijke situatie die hierdoor ontstond, hebben de agenten de man naar de vluchtstrook toegetrokken. De man begon wild om zich heen te slaan en was niet voor rede vatbaar. Uiteindelijk lukte de agenten het om de man in de boeien te slaan. Hij is ingesloten op het politiebureau.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.