Turnsters Olympia verliezen maar net

31 maart 2008

PAPENDRECHT –Afgelopen zaterdag moesten de instap turnsters van Olympia Papendrecht turnen tegen het team van O&O Zwijndrecht. Het was een spannende strijd waarbij de verschillen tussen de beide teams erg gering waren. Na de eerste twee toestellen, sprong en brug, was het verschil nog maar 1.30 punten in het voordeel van O&O. Na het onderdeel balk, die Olympia overigens won, was het verschil nog maar 0.70 punten. De lange mat moest het verschil maken. De meiden van Olympia deden erg hun best op dit onderdeel, maar het was niet genoeg om te winnen. De wedstrijd werd dan ook maar net verloren werd met 135.00 voor Olympia tegen 137.15 van O&O. De volgende wedstrijd zal zijn op 12 april, thuis tegen DSS Oud-Alblas.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.