Vierde Speedowedstrijd voor Geulzwemmer

31 maart 2008

PAPENDRECHT –In het Caribabad in Gorinchem  werd dit weekend de vierde Speedowedstrijd gezwommen door de jongste Geulzwemmers. Er werden goede tijden op de klokken gezet en het PR record van de dag kwam op naam van Djamari Oetringer, die op de 200 vlinder ruim 17 seconden van haar beste tijd afhaalde. Ook de PR’s van ruim 7 seconden van Miriam Belhaine op de 200 rug en Chadassa Mannee op de 200 vlinder mochten er zijn.
De jongste jongens, minioren 4, zwommen 100 vrij, met een mooie derde plaats voor Ben Muller. De meisjes in deze categorie moesten aan de bak voor de 200 wissel en Sabrina de Graaf zwom hier naar een derde plaats. Ook op de 100 vrij tikte zij als derde aan. In de categorie minioren 5 haalde Yaro Roodenburg een eerste plaats op de 100 rug en Nick Molle sloot de 100 school winnend af. Bij de meisjes in deze categorie was er voor Sophia van Maren een derde plaats op de 100 rug. Later zwom zij voor de eerste keer 400 vrij en tikte na een constante race weer als derde aan. In de categorie jongens minioren 6 was Jesse de Win goed voor een eerste plaats op de 100 school en een tweede plaats op de 100 vlinder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.