Adopteer een kip bij de Fruitheerlijkheid

25 maart 2008

PAPENDRECHT – Sinds kort kunt u bij Landwinkel de Fruitheerlijkheid aan de Kerkbuurt biologische eieren afhalen, die u bij de landelijke actie "Adopteer een kip" krijgt.

Als u aan de actie meedoet bent u in het bezit van bonnen om biologische eieren af te halen. Aangezien er in Papendrecht geen afhaalpunt was heeft de Landwinkel besloten om afhaalpunt te worden. Natuurlijk kunt u die biologische eieren ook gewoon daar kopen.

Wilt u elke maand de lekkerste eitjes? Ziet u een kip liever in de wei dan in een afgesloten kooi? Wilt u dat de biologische landbouw in Nederland groeit? Kies eieren voor uw geld! Adopteer nu een biologische kip!
Biologische kippen zijn de gelukkigste kippen: ze kunnen graantjes pikken in de buitenlucht, een lekker stofbad nemen en hun snavels worden niet gekapt. Dat heeft een goede invloed op hun humeur, want ze kunnen zich gedragen als de bosvogels die ze van oorsprong zijn.

Kippen online
Als adoptieouder krijgt u elke maand de lekkerste eitjes. U kunt de adoptiekippen live bekijken op de webcam. Met uw adoptie steunt u trouwens niet alleen de kippen, maar de hele biologische sector. Dat betekent dat minder kippen, koeien en varkens hun leven achter tralies hoeven te slijten. Voor iedereen meer wil weten, er liggen folders in de Landwinkel of kijk op: www.fruitheerlijkheid.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.