Turnsters Olympia winnen van Hardinxveld

17 maart 2008

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdagmiddag stond voor de seniorenturnsters van Olympia Papendrecht de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen OKK Hardinxveld. De winst ging na een snelle wedstrijd naar de Papendrechtse turnsters met 164.90 tegen 151.30.

Ook individueel was de overmacht van Olympia te zien. Gerrianne van Kleef werd 1e met 34.10. Op brug haalde zij de hoogste punten met een 8.70. Ze liet een prima oefening zien met een mooie hoeksalto. De tweede plaats ging naar Chantal de Koning met 33.70. Chantal liet een mooie vloeroefening zien en kreeg daarvoor 8.10. Aline van de Want eindigde op de 3e plaats met 32.80 ondanks dat ze niet helemaal fit was. Jeannette van Kleef legde beslag op de 4e plaats met 32.50.

Daarna zat het heel dicht bij elkaar in de uitslag. Vijfde werd Mariska Eilbracht met 31.60, zesde Patricia de Greef met 31.40, zevende Alinda Korteland met 31.30, achtste Irene Versluis van OKK met 31.30 en negende met 31.10 waren Joanne van Dijk van OKK en Nicole de Koning van Olympia. Tiffany den Hartog turnde haar eerste wedstrijd voor Olympia en deed op drie toestellen mee met een mooi totaal van 22.30.

Foto: op de foto de turnsters van Olympia tijdens het Papendrechtse Sportgala (met Michael Boogerd).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.