Spuitgasten van Papendrecht behalen uitstekend resultaat

17 maart 2008

PAPENDRECHT – Zaterdag 15 maart stond in het teken van de Brandweerwedstrijden in de loods bij Nedstaal in Alblasserdam. De organisatie had een scenario bedacht om het voor de negen deelnemende korpsen zo reëel mogelijk te maken. Het scenario was als volgt. In een loods bij Nedstaal was brand uitgebroken tijdens werkzaamheden. Hierbij waren twee slachtoffers betrokken. Het was aan de korpsen de taak om zo efficiënt mogelijk de brandhaard te bestrijden en de slachtoffers te redden binnen de toegestane tijd.

De eerste drie korpsen gaan door naar de regiokampioenschappen in Gorinchem. Evenals een week geleden bij de THV wedstrijd in Leerdam wonnen de Sliedrechtse spuitgasten wederom bij deze wedstrijd. Nieuw-Lekkerland werd tweede gevolgd door Papendrecht. Verrassend kunnen we de derde plaats voor de blusploeg van Papendrecht toch wel noemen. Het is al weer enige jaren geleden dat dit resultaat werd geboekt. Zaterdag 27 september worden de regiokampioenschappen gehouden in Gorinchem. Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.