Plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek in Almere

11 maart 2008

PAPENDRECHT - Zaterdag 8 maart was de eerste plaatsingswedstrijd van de Ritmische gymnastiek, Olympia was met 3 teams vertegenwoordigd. De eerste groep die bestaat uit Ariena, Ilona, Judith, Susanne en Yvonne komt uit in het hoogste niveau, na vorig jaar goed te hebben gewerkt is deze groep tijdens deze wedstrijd met een baloefening op een verdienstelijke 3de plaats geëindigd, met deze plaats hebben ze een goede uitgangs positie voor het Nederlands Kampioenschap in juni. De tweede groep die bestaat uit Ariena, Helga, Ilona, Kimberley, Renske, Sanne, Susanne en Yvonne komt uit in het D niveau en komen dit jaar voor eerst als Senioren uit in een grote groep concurrenten, deze groep heeft ook een 3de plaats behaal met hun baloefening. De laatste groep zijn de meiden die uitkomen in de Junioren klasse 2D, deze groep bestaat uit Cindy, Erika, Janine, Karin, Loretta, Marloes en Mariëlle. Dit is een nieuwe groep meiden die voor het eerst in deze samenstelling uitkomt in dit niveau heeft een mooie 6de plaats behaald, nog wat werken en Olympia kan met alle oefeningen naar het NK.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.