Eerste zaalkampioen bij PKC/Cafe Bar

10 maart 2008

PAPENDRECHT - PKC A6 is de eerste kampioen deze zaalcompetitie. Na een eenzijdige wedstrijd tegen Deetos waarbij overigens met 14-3 werd gewonnen, werden de twee punten binnengehaald, waardoor de ploeg qua puntenaantal onbereikbaar werd voor de concurrerende teams.

Hiermee heeft PKC A6 het kampioenschap in de wacht gesleept. Felicitaties aan de ploeg en trainer/coach Willem Vink voor deze prestatie.
Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.