PKC organiseert Cafe Bar Nationale Korfbaldag

10 maart 2008

PAPENDRECHT - De Nationale Korfbaldag 2008 wordt dit jaar georganiseerd door PKC. De club uit Papendrecht heeft dit evenement toegewezen gekregen door het KNKV. Op de Café Bar Nationale Korfbaldag zullen de finales om het Nederlands kampioenschap veld plaatsvinden voor de C-jeugd, B-jeugd, A-jeugd en senioren. De Café Bar Nationale Korfbaldag vindt dit jaar plaats op 21 juni.

Op zaterdag 8 maart jl. is na afloop van de wedstrijd PKC – Nic./Alfa-college de overeenkomst tussen de twee partijen getekend door Martin Dekker, voorzitter van PKC en Vincent Andringa, directeur van het KNKV.

Het KNKV vertrouwt erop dat de vereniging uit Papendrecht het evenement tot een succes zal maken. PKC beschikt over een prachtig sportcomplex met vier kunstgrasvelden en een grote schare aan vrijwilligers met relevante ervaring.

Meer informatie over de Café Bar Nationale Korfbaldag zal in de loop van het seizoen te vinden zijn op de websites van PKC en het KNKV.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.