Jeugd B Olympia wint ruim

10 maart 2008

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend kwamen alle turnsters van Olympia in actie. De jeugd B moest vrijdagavond een wedstrijd turnen in en tegen OKK Dordrecht. De turnsters uit Papendrecht wisten ook hun derde poulewedstrijd te winnen. Dit keer met een ruim verschil: 182.05 tegen 165.45. Individueel waren de eerste vijf plaatsen voor turnsters van Olympia. Dit keer was de eerste plaats voor Jessy Howe met 36.85. Zij had het hoogste cijfer op balk: 8.60. De tweede plaats ging naar Celeste de Vrij met 36.75 en derde werd Denise Molenwijk met 36.60. Aranka Tubex werd 4e met 35.00 en Noah Snel eindigde als 5e met 34.95. Demi Acar en Nanda Rietveld eindigden als 7e en 11e.

De instappers moesten zaterdagochtend aan de bak tegen Kracht & Vriendschap in Nieuw-Lekkerland. Helaas verloren zij net hun wedstrijd: slechts 0.35 verschil, 177.65 tegen 177.30.

Olympia startte op brug en met een gemiddelde van 9.50 werd hier goed gescoord. Lysanne Meijer haalde zelfs 9.95. De matoefeningen gingen iets minder dan verwacht, maar sprong en balk gingen weer goed. Zowel Sanne Bouw als Meryem Gecici wisten op sprong 9.45 te scoren voor hun handstand platvallen.

Zaterdagmiddag gaven de jeugd A en de senioren turnsters een demonstratie met acrobatiek op lange mat tijdens de thuiswedstrijd van het eerste team van PKC. In de rust lieten zij op lekkere muziek een aantal onderdelen uit hun vloeroefeningen zien. Het publiek beloonde hen met een hard applaus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.