Dames junioren DES ’72 zaalkampioen

10 maart 2008

PAPENDRECHT - Het is niet alleen kommer en kwel bij DES. Vooral het Junioren dames team in de leeftijd van 16 tot 18 jaar speelt een geweldig seizoen. Ze spelen dit seizoen voor het eerst bij de dames junioren en doen dat heel verdienstelijk. Ze waren tot vandaag ongeslagen koploper en konden tegen Ventura,de nummer twee van de competitie, kampioen worden. Ventura dat gehavend aan de wedstrijd begon werd door de Papendrechtse meiden gedeclasseerd met een ruststand van 11-0 en een eindstand van 27-4. Door deze overwinning zijn de meiden van DES niet meer in te halen en is het kampioenschap een feit.


Dames junioren DES72 kampioen.

Na de wedstrijd werden de meiden in de bloemen gezet en werd er een klein feestje gevierd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.