Papendrecht: SUPER!!

10 maart 2008

PAPENDRECHT - Op zondag 9 maart '08, thuis tegen de koploper in de hoofdklasse B: UNA. Papendrecht startte furieus en stond al na 3 minuten spelen op een 1-0 voorsprong middels Bas Verhoeven. Nog voor rust scoorde spits Danny van Valen de 2-0.

Na rust was UNA de eerste 20 minuten meer in balbezit zonder echte kansen. Danny van Valen scoorde in de 68e minuut de 3-0 uit een strafschop. Papendercht staat nu samen met UNA aan kop. Verder leden alle ploegen in het linker rijtje puntverlies.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.