Papendrecht behaalt dikke overwinning bij SV Meerssen

03 maart 2008

PAPENDRECHT - Papendrecht ging voor de "verste" uitwedstrijd van dit seizoen op zaterdag 1 maart naar Limburg waar werd aangetreden op Sportpark Marsana tegen SV Meerssen. Papendrecht had de thuiswedstrijd eerder dit seizoen gewonnen 3 tegen 1. Bij SV Meerssen werd het na een 0-1 ruststand na 90 minuten spelen maar liefst 1 tegen 5 voor Papendrecht. Papendrecht was de gehele wedstrijd heer en meester. In de eerste helft leverde het veldoverwicht “slechts” een doelpunt op. Danny van Valen, weer begonnen in de spits, tekende voor dit doelpunt. In de tweede helft was er geeen houden meer aan voor de thuisclub. In de 54e minuut kwam Papendrecht op een 0-2 voorsprong door een doelpunt van Giovanni Klaverweide. Zijn 9e treffer in dit seizoen. Drie minuten later futselde Kenneth Klaverweide de bal af van de rechtsback die dacht wat meer tijd te hebben om de bal te kunnen spelen. Kenneth zelf omspeelde de keeper en scoorde simpel de 0-3. In de 61e minuut werd het 0 tegen 4 door Elias Mourigh. Hij scoorde de afgelopen week twee maal tegen OJC Rosmalen. In de 81e minuut kon Samir Acharrat scoren nadat hij keurig wegdraaiend van zijn directe tegenstander eerst de keeper nog een kans gaf maar daarna toch het net nog wist te vinden: 0-5. Vlak voor tijd wist SV Meerssen de eer te redden met een doelpunt van Eric Wintjens, waaraan een buitenspelluchtje hing: 1-5. Papendrecht staat nu stevig op de 2e plaats en speelt op 9 maart 2008 thuis, op Sporpark Slobbengors, tegen de koploper in B: UNA uit Veldhoven. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.