Wie zag of weet meer van diefstal quad?

28 februari 2008

PAPENDRECHT – Op dinsdagmorgen 26 februari rond 11.00 uur is er een vierwielige witte quad gestolen die op slot stond onder de carport van een woning aan de Vissschersbuurt. De quad is eigendom van een 27-jarige man uit Papendrecht.  Ten tijde van de diefstal van de quad was er ook sprake van een verdachte situatie in dezelfde straat. Surveillerende agenten in de Kerkbuurt werden aangesproken door een voorbijganger die mededeelde dat er een alarm afging in de Visschersbuurt en dat hij drie jongemannen had zien wegrennen. De agenten zochten in de wijk maar vonden niemand. Later kwamen de agenten de voorbijganger weer tegen die toen zei dat de jongemannen de wijk gelegen achter de Visschersbuurt waren ingelopen. De politie ging daarop daarheen maar trof ook daar niemand aan.
Vanwege het feit dat de politie prioriteit gaf aan de verdachte situatie heeft zij de personalia van de betreffende voorbijganger niet kunnen noteren. Het gaat om een man die in een witte bedrijfsbus reed met blauwe belettering. De man had bruin krullend haar, een bril en zijn leeftijd wordt geschat op zo’n 45 jaar. 
De politie komt graag in contact met deze man en ook andere getuigen en/of mensen die meer weten van de diefstal van de quad.  Personen die iets verdachts hebben gezien op dinsdagmorgen 26 februari in de Visschersbuurt of in de wijk erachter (Kamerlingh Onneslaan) worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt dan vragen naar de politie in Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.