VV Papendrecht wint nipt van Geldrop

18 februari 2008

PAPENDRECHT - Gister kwam het Schiedamse Ventura op bezoek bij DES.  
 Al voor de wedstrijd begon startte de Schiedammers een charme offensief bij het vrouwelijk scheidsrechtersduo, dit gebeurde door het aanbieden van een bos bloemen voor een gebeurtenis in een eerder duel.  
 Ondanks dat Ventura hoger geplaatst staat op de ranglijst waren de ploegen vandaag aan elkaar gewaagd. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op.  
 Ventura wist de eerste helft iets efficiënter met hun kansen om te springen en DES had het vizier in de eerste twintig minuten iets te hoog staan wat resulteerde in schoten die over het doel heen gingen.  
De ploegen gingen rusten stand werd 17-19, deze twee punten verschil zouden later cruciaal blijken te zijn.

De tweede helft ging niet zonder slag of stoot van start want de keeper van Ventura had grote problemen met de zon die hem zou verblinden.  
De dames die de leiding hadden lieten daarop matten aanslepen die de zon moesten weren uit de blik van de keeper.  Hierna kon de tweede
helft eindelijk beginnen. Ook de tweede helft ging weer gelijk op. In tegenstelling tot Ventura hadden de Papendrechters  grote moeite met de scheidsrechters, waar Ventura 1 gele kaart en 3 tijdstraffen kreeg mochten de Papendrechters 3 gele kaarten en 8 tijdstraffen incasseren.  
Met nog 2 minuten te spelen stond er nog een stand van 35-35 op het scorebord. Maar zoals vaker gebeurd is deze competitie laat DES in de slot fase de punten door de vingers glippen.  
Ventura keerde terug naar Schiedam met de volle winst en DES bleef geDESillusioneerd achter met een kater.

Foto  : Jan Bezemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.