Tennissen voor een goed doel

18 februari 2008

PAPENDRECHT - Zaterdagavond 16 februari 2008 stond Tenniscentrum TOP te Papendrecht geheel in het teken van een door Glaszetters- en Schildersbedrijf Groen BV voor haar medewerkers en leveranciers georganiseerd tennistoernooi genaamd MEET & GREET.

Voor deelname aan het tennistoernooi was een bijdrage gevraagd, welke ten goede komt aan een goed doel. Groen BV heeft gekozen voor de Stichting Ambulance Wens. Dit zijn vrijwilligers die met behulp van een ambulance auto de laatste wens van vele mensen inmiddels hebben vervuld. Vaak is het onmogelijk voor de patiënten om nog 1 keer bij een geliefd familielid op bezoek te gaan, of bijvoorbeeld nog 1 keer de zee te zien. (Kijk voor meer informatie op www.ambulancewens.nl )

Stichting Ambulance Wens heeft de prijs van de Helpende Hollander 2007 gewonnen. Het doel van deze Award-uitreiking is dat alle Helpende Hollanders (zij staan symbool voor alle overige onbekende Helpende Hollanders die ons land kent) en het werk wat zij doen extra onder de aandacht wordt gebracht. Deze mensen en de manier waarop zij zich voor een ander inzetten, dienen als voorbeeld en inspiratie voor heel kijkend Nederland. Naastenliefde is dan ook het speerpunt in het programma ‘Nederland Helpt’ van de EO, waarin maandelijks een Helpende Hollander wordt uitgelicht.

Het tennistoernooi met zo’n 50 tal deelnemers werd op professionele wijze in goede banen geleid door de scheidsrechter van de avond Ronald Brederije. Het spelniveau van de deelnemers was zeer gevarieerd. Van NK waardige spelers tot bijzonder recreatief niveau, waarbij het raken van de bal al een te zware opgave was. 

Hans Lubbers van Schildersbedrijf Groen B.V. overhandigde een symbolische cheque met een waarde van maar liefst € 3.750,00 aan één van de aanwezige leden van de Stichting, welke bijzonder blij waren met het door Groen BV genomen initiatief.

Uiteraard bedankte Hans Lubbers op zijn beurt de aanwezige bedrijven, die hadden deelgenomen aan het toernooi en met elkaar dit mooie bedrag bij elkaar hadden getennist. De goeddoeners zijn: Slagerij Hans Compeer, Esbi B.V., Schildersbedrijf Groen B.V., Autoschade van ’t Hoff, Glasbedrijf A. Husen, Intens B.V., Joker Design, Luijten - VVZ, Mol Verhuur, Nedkozijn B.V., Van Noordenne Glasgroothandel, Verfgroothandel Van Noordenne B.V., Oldenburg Reiniging, Opel Centrale Papendrecht, Ploegaert Multifunctionele Vakschilders, Rabo Bank, Riwal Hoogwerkers B.V., Handelsonderneming Arie Romijn B.V., Rumitec Beton Onderhoud, Aannemingsbedrijf W. Stam B.V. en Auto van Wijngaarden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.