Controle speeltoestellen

15 februari 2008

PAPENDRECHT- Speeltoestellen in de openbare ruimte worden doorlopend gecontroleerd door de gemeente, één keer per jaar laat de gemeente een grote algehele inspectie doen. Eventuele tekortkomingen kunnen over het algemeen gerepareerd worden; in een enkel geval wordt het toestel verwijderd omdat het niet meer aan de huidige normen voldoet.

De komende tijd worden verschillende speeltoestellen verwijderd, in het overzicht hieronder is te zien om welke toestellen en locaties het gaat. Direct omwonenden van de speelplekken aan het Dokter Rietveldplein en in de Berkenhof worden nader geïnformeerd.

Verwijdering, reparaties en eventuele vervanging van toestellen op de speelplekken in de Berkenhof, Lisdreef, Rietdreef, Ligusterhof, Campanulahof en Wilgenhof vindt tijdens of voor de zomermaanden plaats. De concept-ontwerpen zijn naar aanleiding van reacties aangepast
en zijn binnenkort te vinden op de website van de gemeente. Op de pagina’s Gemeentenieuws in het Papendrechts
Nieuwsblad wordt tevens melding gemaakt van de doorgevoerde wijzigingen tussen de fases ‘concept’ en ‘definitief ontwerp’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.