Samenwerkingsoefening Jeugdbrandweer en Rode Kruis

14 februari 2008

PAPENDRECHT- Woensdagavond hebben de jeugdleden van Brandweer Papendrecht samen met die van het Rode Kruis acte de presence gegeven tijdens een interessante samenwerkingsoefening in de Augustinusschool. Diverse slachtoffers waren gewond geraakt en tal van hen werden vermist. Natuurlijk deed de directeur van de school, dhr. A. Visser, ook mee tijdens de oefening. Hij had de hoofdrol en is hier op de foto te zien als een van de "slachtoffers".

Het doel van de oefening was om de jeugdleden de hectiek te laten proeven zoals in het echt denkbaar is. de oefening verliep goed. Jeugdbrandweerleider Arjo Voogt was dan ook erg tevreden na afloop. De organisatie was in handen van Laurens van Uden.

Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.