Vernielers aangehouden

11 februari 2008

PAPENDRECHT– Twee Papendrechters van 24 jaar en een Rotterdammer van 23 zijn op 10 februari rond 04.20 uur op het Bosch aangehouden. Een getuige zag hen op de kruising Bosch - Oude Veer een verkeersbord omver trekken, waarna de paal brak. Dankzij het goede signalement van de getuige konden de drie snel daarna door agenten in burger worden aangehouden. Ze konden na een nachtje cel na verhoor naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.