Betaald parkeren de meent vanaf het eerste uur

11 februari 2008

PAPENDRECHT - Op 1 maart 2008 wordt in de parkeergarage betalen vanaf het eerste uur ingevoerd. Het tarief in de garage is €  0,50 per uur voor de eerste twee uren. De daaropvolgende uren geldt € 1,- per uur.

Deze maatregel hoort bij de tweede fase in van de parkeermaatregelen voor het centrum. Op dit moment geldt nog dat de eerste twee uren in de parkeergarage gratis zijn. Dit is een gewenningsperiode om het publiek te laten kennismaken met het gebruiksgemak van de parkeergarage.

De gemeente hoopt dat de weg naar de parkeergarage is gevonden en mensen volop gebruik van de parkeergarage blijven maken. Natuurlijk wordt nauwkeurig gevolgd wat de effecten zullen zijn van deze tweede stap in de uitvoering van het beleidsplan ‘’Parkeerregulering Papendrecht Centrum’’. Dit plan is in mei 2007 door de gemeenteraad van Papendrecht vastgesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.