Voetganger botst met auto

01 februari 2008

PAPENDRECHT – Bij een verkeersongeval aan de Schoorweg heeft een meisje van 17 jaar uit Alblasserdam een hersenschudding en twee verwondingen aan haar hoofd opgelopen.

Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur. Het meisje was te voet en wilde oversteken en zag daarbij – wellicht door het slechte weer – een aankomende auto over het hoofd. De auto werd bestuurd door een 36-jarige man uit Papendrecht.

De automobilist had – wellicht eveneens door het slechte weer – de voetganger niet opgemerkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.