Jan Willem van Wijngaarden nieuwe voorzitter ondernemersclub PKC

28 januari 2008

PAPENDRECHT - Tijdens de jaarlijkse snertbijeenkomst van de ondernemersclub van PKC, heeft Jan Willem van Wijngaarden officieel de voorzittershamer overgenomen van Jan Podt.

De ondernemersclub van PKC is onder leiding van Jan Podt uitgegroeid tot een ondernemersclub van ongeveer 70 bedrijven en is daarmee een van de grotere ondernemersclubs van de amateursport geworden.

Zoals Martin Dekker, voorzitter dagelijks bestuur van PKC, tijdens zijn woord van dank aan Jan Podt aangaf, is het succes van de ondernemersclub vooral gelegen in de gezelligheid en betrokkenheid die de club kenmerkt. Voor Jan Willem de uitdaging om deze gezelligheid te waarborgen en de club te laten uitgroeien naar de 100 leden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.