Olympia verliest van OKK Ridderkerk

28 januari 2008

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag kwamen de senioren B voor het eerst in actie in het Rayon Turn Toernooi. Tiffany den Hartog reisde wel met het team mee, maar kon door een blessure niet turnen. In Ridderkerk wachtte tegenstander OKK. Beide teams waren behoorlijk nerveus en maakte wat foutjes op ieder toestel. Na drie toestellen leek de balans door te slaan in het voordeel van Olympia, maar op het laatste toestel vloer ging de winst uiteindelijk toch net naar OKK: 160.60 tegen 161.90.

Ook individueel gingen de scores gelijk op. Na vier toestellen was er een gedeelde eerste plaats voor Chantal de Koning van Olympia en Anouk de Ruiter met 33.60. Anouk dankte haar eerste plek aan een 9.40 op brug en Chantal aan een 8.70 op balk en een 9.10 op brug. De derde plaats ging naar Lisa Smits van OKK met 33.40.

Het team van Olympia is een mix van ervaren en nieuwe turnsters. De helft van het team liet zaterdag dan ook voor het eerst keuze oefeningen zien op vier toestellen: Alinda Korteland, Nicole de Koning, Patricia de Greef en Jeannette van Kleef. Mariska Eilbracht, Bianca Kortman, Chantal de Koning, Gerrianne van Kleef en Aline van de Want turnen al langer in het seniorenteam en lieten op meerdere toestellen nieuwe onderdelen zien. Komende weken kunnen de turnsters aan de slag om zich verder te verbeteren. De volgende wedstrijd laat nog even op zich wachten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.