PKC schenkt cheque aan spieren voor spieren

28 januari 2008

PAPENDRECHT - Voorafgaand aan de wedstrijd PKC – Dalto overhandigden Michel Zegelaar en Edwin van Drimmelen in een goed gevulde PKC-Hal een cheque ter waarde van €1000,00 aan de Stichting Spieren voor Spieren.

Tom Kempers, oud Tennisprofessional nam de cheque, als ambassadeur van de Stichting Spieren voor Spieren, in ontvangst en bedankte PKC/Cafe Bar voor deze gulle gift.

Bij PKC wordt twee-jaarlijks de in Papendrecht inmiddels bekende feestavond ‘Back To The Disco Party’ georganiseerd. In overleg met het PKC-bestuur is besloten jaarlijks het entree-geld van één van de twee feestavonden te schenken aan een goed doel. Voor 2007 is gekozen voor de Stichting Spieren voor Spieren.
PKC toont hiermee haar maarschappelijke betrokkenheid.

Symbolisch waren bij de overhandiging een aantal PKC-welpen aanwezig. Immers richt de stichting Spieren voor Spieren zich met name op kinderen met spierziekten, die hierdoor vaak niet kunnen sporten.

Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.