Vernieling interieur bud: man aangehouden

19 januari 2008

PAPENDRECHT – In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 januari heeft de politie een 24-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van vernieling. De man bevond zich in beschonken toestand in een bus waar hij een stoel vernielde. Het vervoersbedrijf maakte melding van vernieling waarna politieagenten de man bij de bushalte aan de Burgemeester Keijzerweg aan konden houden. Hij is meegenomen naar het politiebureau waarna hij na verhoor en een nachtje in de cel is heengezonden.  De man krijgt een proces-verbaal en zal de schade moeten betalen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.