Politie waarschuwt voor gevaarlijke medicijnen

16 januari 2008

PAPENDRECHT – De politie waarschuwt voor gevaarlijke medicijnen die op woensdagmorgen 16 januari rond 11.15 uur zijn gestolen van een fiets aan de Veerweg. Het gaat om een vijftal verschillende medicijnen van ieder vijftien pilletjes die gebruikt worden als anti-psychoticum bij psychotische verschijnselen. Eén van de medicijnen is het middel Zyprexa dat bij inname van meerdere pilletjes zeer gevaarlijk is.
De eigenaresse van de medicijnen parkeerde haar fiets bij het benzinestation. Ze liet daarbij een plastic tasje aan haar stuur achter. Bij terugkeer bleek de tas te zijn weggenomen. Ze heeft aangifte van diefstal gedaan.
De politie verzoekt de vinder dringend de medicijnen op het politiebureau of bij een apotheek af te geven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.