17e loopgroepproject van AV Passaat weggeschoten

14 januari 2008

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft wethouder Vogel van de gemeente Papendrecht het 17e loopgroepproject van AV Passaat weggeschoten. Onder redelijke weersomstandigheden zijn ruim 100 atleten van start gegaan om uiteindlijk de 7,5 Km op 17 mei zonder problemen te kunnen uitlopen.

De wethouder prees AV Passaat om de bereikte resultaten van de afgelopen jaren en wenste de lopers veel succes in hun training. Aangezien hij zelf regelmatig hardloopt weet hij als geen ander hoe goed je jezelf gaat voelen van een stukje gezellig hardlopen. Aangezien de eerste week net is begonnen kan je nog gaan deelnemen aan dit unieke project wat zijn bestaansrecht en kundigheid reeds vele malen heeft bewezen.

Voor informatie kunt u bellen met Ries Blom 615 93 49 of kijk op www.avpassaat.nl

Op de foto staat wethouder Vogel als tweede van links met de lopers en de trainers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.