Sectie Amateurkunst stelt zich voor

10 januari 2008
Sectie Amateurkunst stelt zich voor

PAPENDRECHT - Recent kon het bestuur van de Stichting Culturele Raad Papendrecht een geheel vernieuwde sectie Amateurkunst benoemen. Vanaf 7 januari stellen de verschillende sectiemedewerkers zich voor aan het publiek in een tentoonstelling in de Openbare Bibliotheek aan de Markt.

Carel van den Anker, Ingrid Boere, Gert Klaassen, Jos van der Linden, Leen Meijborg, Ruud van Mourik, Rina Snel, Elly Snoeren, Joke Thörig-Lever en Arie van Werd tonen samen 33 werken in verschillende technieken. Het gaat hierbij om aquarel, acryl op papier en op doek, olieverf, fresco, foto, origami en kalligrafie. In de vitrine zijn een spekstenen beeld en 14 miniaturen, acryl op paneel, te bewonderen.

De expositie duurt tot eind maart en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Foto: Ruud van Mourik

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.