Acties politiebonden op donderdag 10 januari

08 januari 2008

DRECHTSTEDEN – Burgers kunnen vanzelfsprekend blijven rekenen op de dienstverlening van de politie tijdens de mogelijke acties van de politiebonden donderdag 10 januari aanstaande.

De bonden voeren actie in verband met de CAO-onderhandelingen. Het districtsbureau aan de Overkampweg in Dordrecht blijft in ieder geval open. Ook het alarmnummer 112 en 0900-8844, het politienummer voor niet spoedeisende zaken, blijven -vanzelfsprekend- bereikbaar.

Wijkbureaus kunnen tijdens de acties tussen 9.30 en 14.30 uur mogelijk zijn gesloten. Burgers kunnen donderdag aanstaande gedurende de acties voor alle vragen terecht op de districtbureaus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.