Goed samenspel PKC A1 leidt tot overwinnign toernooi

31 december 2007

PAPENDRECHT - PKC heeft op 27 en 28 december jl. wederom het Drinkwaard Schilders Jeugd Eindejaars Toernooi (JET) georganiseerd. Dit jaar was een bijzonder jaar aangezien het toernooi voor de 10e keer werd gehouden. De organisatie had dan ook alles uit de kast gehaald om er een geslaagd evenement van te maken en dat is zeker gelukt.

Reacties van spelers, coaches en publiek op de spannende wedstrijden in een gezellige ambiance waren enkel en alleen positief. Toekomstige korfbaltoppers van DVO, DeetosSnel/Volhuis, KVS, Fortuna Tempus, Sporting Delta en PKC hebben topwedstrijden laten zien en tussen de finalewedstrijden door kon men genieten van spectaculaire lasershows en dansoptredens.

De poulewedstrijden van donderdag hebben ertoe geleid dat de volgende finalewedstrijden op vrijdag te zien waren:

A-jeugd: DVO – PKC: 10-17
B-jeugd: DVO – KVS: 14-7
C-jeugd: Fortuna Tempus – KVS: 4-5
D-jeugd: Fortuna Tempus – PKC: 13-12 na verlenging

PKC mocht aan het einde van deze twee dagen een prijs in ontvangst nemen voor beste vereniging van het toernooi. Foto: Hans van den Broek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.