Patrick Cronie nadert de 18 metergrens

31 december 2007

PAPENDRECHT - In de laatste indoorwedstrijd van de belgische atletiekvereniging STAX in Gent,heeft onze plaatsgenoot binnen een week zijn persoonlijk-en clubrecord met de 6kg zware kogel verbeterd van 17.42 meter tot 17.94 meter. Met deze afstand werd Patrick ruim eerste bij de jongens junioren A.
Patrick verstevigt zijn koppositie op de Nederlandse toptienlijst van 2007 en hij is inmiddels ook gestegen van de 8ste naar een gedeelde 5e plaats op de allertijdenlijst van Nederland.
Patrick probeert de komende maanden het kogelstoot limiet (18.52 meter) te behalen om van 8 juli 2008 tot 13 juli 2008 mee te kunnen doen aan de wereld jeugd kampioenschappen atletiek in Polen.

De uit dordrecht afkomstige Pamela Kiel die samen met Patrick Cronie traint bij de AVPassaat onder leiding van Roy Cronie heeft in Gent haar persoonlijk- en clubrecord verbeterd van 13.13 meter tot 13.75 meter.
Pamela werd met deze afstand eerste in de categorie meisjes junioren B.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.