Getuigen gezocht na vernielen fiets

31 december 2007

PAPENDRECHT - Ingezonden bericht:
Afgelopen nacht is de fiets van onze dochter door nog onbekenden gesloopt.
De fiets stond in de stalling bij het busstation aan de Burg.Keyzerweg.
Een behoorlijke domper na het stappen in Rotterdam.
Niet op de fiets, maar lopend naar huis.

Voor wat sommigen schijnbaar leuk vinden om te doen, moet een ander DRIE dagen werken om de reparatie weer te kunnen betalen.
Het zou leuk zijn als de daders zich zouden melden. Mocht iemand iets gezien hebben op het busstation tussen zaterdag 22.00 uur en zondagmorgen 05.00 uur, dan graag dat melden bij de politie, tel. 0900 - 8844

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.