Patrick Cronie eerste op de toptienlijst 2007

24 december 2007

PAPENDRECHT - In een eindejaars indoormeeting van de atletiekvereniging VITA heeft onze plaatsgenoot Patrick Cronie in Gent een formidabele stoot van 17.42 meter gelanceerd met het 6 kg zware projectiel en werd hiermee eerste.

Met deze afstand staat Patrick niet alleen op eenzame hoogte op de eerste plaats van de toptienlijst 2007 maar ook op de 8ste plaats van de allertijden (= allerbesten) ranglijst van Nederland bij de A-junioren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.