Automobilist rijdt door na aanrijding op de Bosch

22 december 2007

PAPENDRECHT – Na een aanrijding is een automobilist doorgereden. De aanrijding gebeurde op zaterdagmiddag 22 december 2007 op de Bosch in Papendrecht. De politie achterhaalde de autobestuurder.

Deze 36-jarige man uit Papendrecht vertelde dat hij moest uitwijken voor een ander voertuig. Hierbij raakte zijn auto een geparkeerde wagen. De 36-jarige dacht dat deze wagen geen schade had en reed daarom verder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.