Dronken automobilist raakt van de weg en verliest zijn rijbewijs

22 december 2007

PAPENDRECHT – Nadat een 23-jarige autobestuurder van de weg raakte is hij aangehouden. De man reed op zaterdag 22 december 2007 omstreeks 02.30 uur vanaf de N3 de oprit naar de rijksweg A15 bij Papendrecht op.

Het ging mis en de auto kwam eerst in de berm en reed vervolgens het talud af. Agenten lieten de bestuurder blazen en hieruit bleek dat hij een te hoog promillage had door het gebruik van alcohol. De politie vorderde zijn rijbewijs in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.