Verdacht van mishandeling ex

18 december 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft op maandagmorgen 18 december een 36-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn ex-vrouw (37). Hij zou haar hebben geslagen na een woordenwisseling. Dit vond plaats in een woning in Papendrecht. De politie hield de man aan in een woning aan de Vijverhof in Hendrik-Ido-Ambacht. Hij is ingesloten en zal nader worden gehoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.