Tweede Speedowedstrijd voor jongste Geulzwemmers

17 december 2007

PAPENDRECHT - Dit weekend werd in Dordrecht de tweede Speedowedstrijd gezwommen voor de jongste zwemmers. De zwemmers van de Geul hebben goede tijden gezwommen en een flink aantal PR’s neergezet. Het PR record van de dag kwam op naam van Ben Muller, die zich op de 100 school met bijna 12 seconden verbeterde. Er werd ook een aantal ereplaatsen behaald. In de categorie meisjes minioren 4 zwom Sabrina de Graaf naar een derde plaats op de 100 vrij. Bij de jongens was er voor Bas van Middelkoop een tweede plaats op de 100 school en een derde plaats op de 100 vrij.

In de categorie minioren 5 zwom Latona Baart bij de meisjes naar een mooie eerste plaats op de 100 wissel en haar 200 vrij was goed voor de tweede plek. Yaro Roodenburg tikte bij de jongens als eerste aan op de 50 vlinder en als tweede op de 100 school. De 100 vrij bij jongens minioren 6 leverde Jesse de Win een tweede plaats op. De oudste zwemmers, junioren 1 en 2, zwommen de langere nummers, waarbij vooral de 200 vlinder van Tim Muller, in 3.16.67 indruk maakte.

Vorig weekend was het de beurt aan de sprinters: in Dordrecht werden de ZRO Sprintkampioenschappen gezwommen. Ook bij deze wedstrijd werd er door de zwemmers van de Geul goed gepresteerd. Bij de heren was er op de 50 school zilver voor Ivan van Omme, Martijn de Win miste op vier honderdste seconde het brons. Op de 50 rug was er voor Ivan een bronzen plak. De 50 vrij leverde Wouter de Win het zilver op en hij herhaalde deze prestatie op de 50 vlinder. In de categorie junioren 3 zwom Jasper de Win naar zilver op de 50 vrij en brons op de 50 school. Jesse de Win zwom bij minioren 6 naar het zilver op de 50 school en de 50 vrij, de 50 rug leverde hem een bronzen medaille op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.