Auto in brand in de da costastraat

14 december 2007

PAPENDRECHT – In de nacht van donderdag 13 december op vrijdag 14 december heeft omstreeks 04.00 uur een auto in brand gestaan in de Da Costastraat. Een getuige meldde de brand aan de politie. Het voertuig bleek in lichter laaie te staan. Mogelijk is er iets in de auto geëxplodeerd of is er iets in de auto gegooid. Diverse auto-onderdelen lagen namelijk meters verderop en enkele voertuigen in de omgeving raakten beschadigd door de rondvliegende onderdelen en/of glas. De brandweer bluste de brand.
De politie stelt een (buurt)onderzoek in. De uitgebrande auto is in beslaggenomen voor sporenonderzoek door de Unit Forensische Opsporing. Daarnaast zal de eigenaar van de auto verzocht worden aangifte te doen en zal hij gehoord worden over hoe dit mogelijk heeft kunnen gebeuren.
Indien er getuigen zijn die in de nacht van donderdag 13 december op vrijdag 14 december iets verdachts hebben gezien in de Da Costastraat dat mogelijk betrekking heeft op de autobrand dan worden deze personen verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.