Samenwerking biedt ‘Kansen voor Kinderen’

11 december 2007

PAPENDRECHT - Wasko, de schoolbesturen van primair onderwijs, Rivas en de gemeente Papendrecht gaan nauwer samenwerken om de ontwikkelingskansen van Papendrechtse kinderen te verbeteren. Om dit te bekrachtigen ondertekenden zij dinsdag 11 december een overeenkomst.

In de overeenkomst is vastgelegd op welke manier kinderen met een taalachterstand extra kansen krijgen. Bijvoorbeeld in de vorm van betere registratie van leerprestaties van kinderen tijdens hun schoolloopbaan en bevordering van een doorgaande leerlijn. De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst is een uitwerking van het Papendrechtse Onderwijs Achterstandenbeleid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.