Fietsverlichtingscontrole op verschillende locaties in Papendrecht

10 december 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft op maandagmorgen 10 december een controle gehouden op fietsverlichting. Tussen 07.00 en 09.00 uur zijn naar schatting zo’n 350 fietsers gecontroleerd op de locaties Wilgenpad, Westkil, Veerweg, Burgemeester Keijzerweg, Edelweisslaan en fietspad langs de N3 richting Dordrecht. 46 personen hadden geen verlichting op hun fiets en waren dan ook niet (goed) zichtbaar voor het overige verkeer. Zij krijgen een bekeuring van 20 euro. 1 bromfietser kreeg een bekeuring voor het niet dragen van de helm.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.