Frontale botsing fietser en bromfietser

10 december 2007

PAPENDRECHT – Op de Veerweg zijn maandagmorgen 10 december een fietser en bromfietser met elkaar in botsing gekomen. Een 13-jarig meisje uit Bleskensgraaf reed op haar fiets op het fietspad op de Veerweg in de richting van de witte brug. Het meisje reed als vierde naast drie andere fietsers. Hierdoor reed zij al op de verkeerde weghelft, namelijk die van het tegemoetkomend verkeer.

Uit de andere richting kwam een bromfietser aangereden, een 16-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland. Bij hem achterop zat een 17-jarige jongen uit Alblasserdam. Het 13-jarige meisje en de bromfietser kwamen frontaal met elkaar in botsing.

Beiden raakten gewond. De bromfietser brak zijn pols en heeft een spier gescheurd in zijn arm. Het meisje heeft een vinger gebroken en kneuzingen aan been en duim. De bijrijder op de bromfiets kwam er met een pijnlijke knie vanaf.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.