DES'72 verliest van reserves Sittardia

10 december 2007

PAPENDRECHT -De mannen van DES hadden wat goed te maken na het verlies van vorige week tegen hekkensluiter PSV. Tegenstander van vandaag waren de reserves van het Limburgse Sittardia.  DES hield 6 minuten stand tegen de Limburgse ploeg, en toen ging er iets behoorlijk mis bij de Papendrechters. In ruim 10 minuten liep de jonge Limburgse ploeg, DES volledig onder de voet. DES’72 kwam geen enkele keer tot scoren en liep veel en onnodig balverlies op. Snelle breaks hadden tot gevolg dat de keepers aan Papendrechtse zijde de ondankbare taak hadden om  de bal maar liefst 11 keer uit het net te vissen.. Na 17 minuten spelen was de stand 3-14 in het voordeel van Sittardia. Een smadelijke nederlaag leek zich te gaan aftekenen.

Een wissel met Paolo Gianotta bracht weer wat temperament bij de Papendrechters en eindelijk werd er aan DES-zijde weer gescoord.

In de resterende minuten van de 1e helft wist DES de achterstand tot 6 punten te verkleinen. (14-20). Ook de tweede helft kreeg DES geen vat op Sittardia en de Limburgse ploeg kon de voorsprong weer verder uit bouwen naar 10 punten verschil(20-30). Een opleving van DES’72 leidde ertoe dat de achterstand tot 4 punten werd teruggebracht en de eindstand werd bepaald op 30-34 in het voordeel van Sittardia. Gerard van de Graaf vatte de wedstrijd in de afgroet goed samen.

“Sittardia gefeliciteerd, scheidsrechter bedankt voor de goede leiding en publiek onze excuses voor deze erbarmelijke wedstrijd”. Volgende week gaat DES’72 op bezoek bij Heerle in Wouw.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.