Gebroken been na aanrijding

09 december 2007

PAPENDRECHT – Zaterdagochtend 9 december heeft een 2-jarig meisje uit Alblasserdam haar been gebroken bij een aanrijding op de N3. Een 33-jarige man uit Sliedrecht moest remmen voor ander verkeer. Dit werd te laat opgemerkt door een 31-jarige man uit Alblasserdam die niet op tijd tot stilstand kon komen. Hij botste achterop het voor hem staande voertuig. In de auto van de achterop komende auto zat het 2-jarige meisje. Zij brak haar been bij de aanrijding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.