Hennepkwekerij ontdenkt: twee mannen aangehouden

06 december 2007

PAPENDRECHT- In het onderzoek dat heeft geleid tot de ontmanteling van een hennepkwekerij aan de Ketelweg heeft de politie heeft nog twee mannen aangehouden. Het gaat om een 61-jarige Nederlander en een 39-jarige Nederlander die beiden in Essen (België) wonen. Ze worden ervan verdacht betrokken te zijn bij het runnen van de kwekerij waarin op 24 november zo’n 4000 planten werden ontdekt.

De 61-jarige werd op 6 december op het politiebureau aan de Willem  de Vries Robbéweg in Gorinchem aangehouden, de 39-jarige een dag later op de Visschersbuurt in Papendrecht. De 61-jarige is na verhoor in vrijheid gesteld, de 36-jarige zit nog vast en is in verzekering gesteld. Eerder hield de politie in het onderzoek op 24 november al twee Papendrechters van 39 en 48 jaar aan. De politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.