Prins constantijnschool wint loting stimuleringsfonds

06 december 2007

PAPENDRECHT -Op dinsdag 27 november heeft in het gemeentehuis van Papendrecht de loting van het geldbedrag uit het stimuleringsfonds plaatsgevonden. Wethouder Zaal trok het winnende lot uit de 30 aanmeldingen van maatschappelijke organisaties uit Papendrecht. De winnaar van de loting is de Prins Constantijnschool. De school wint  € 2.500 uit het stimuleringsfonds van de gemeente Papendrecht.

Alle deelnemende organisaties mochten een investeringswens aangeven voor het te winnen geldbedrag. De Prins Constantijnschool bestaat in 2008 35 jaar en dat is natuurlijk alle reden om groots te vieren. De bestedingswens van de school was dan ook een bijdrage voor hun jubileumactiviteiten die gepland staan voor week 22 van volgend jaar. In die feestweek staan een aantal grote, maar ook kleinere activiteiten op stapel. Hoogtepunt van de week zal een heuse circusdag worden. De school haalt op 27 mei een echt circus naar de school. Leerlingen zullen in dit circus de kneepjes van het vak worden bijgebracht en aan het eind van de dag geven zij een echte circusvoorstelling. Het thema circus zal in de maand mei centraal staan op de school. Eerder in het jaar, namelijk in de eerste week van maart, vindt er een musical van de school plaats. De musical staat in 2008 natuurlijk ook in het teken van het 35-jarig jubileum. Uniek aan deze musical is dat het nu niet de leerlingen zijn, maar de leerkrachten die de voorstelling verzorgen. De bijdrage vanuit het stimuleringsfonds is vanzelfsprekend een enorm duwtje in de rug om al deze activiteiten ook daadwerkelijk waar te kunnen maken. 

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk bracht na afloop van de loting Dhr. van Erk, directeur van de Prins Constantijnschool, op de hoogte van het goede nieuws. Dhr. van Erk (zie foto) gaf aan het een mooie verrassing te vinden. Mede dankzij de bijdrage uit het stimuleringsfonds wordt het een fantastisch feest voor de school.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.