PKC/Café Bar EN RABOBANK Ondertekenen Contract

03 december 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag na de thuiswedstrijd van PKC/Café Bar 1 tekenden Ad Boom (directeur Rabobank Drechtsteden Midden Noord) en Martin Dekker (voorzitter PKC/Café Bar) een sponsorcontract.

De Rabobank is met dit driejarig contract niet alleen o.a. lid van de ondernemersclub en bordsponsor, maar zorgt daarnaast voor middelen die goed ingezet gaan worden voor de opleiding van het kader van PKC/Café Bar, talentbegeleiding/coaching en de jaarlijkse jeugdclinic. Uiteraard is PKC/Café Bar met dit contract in haar nopjes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.