Ontruiming kinderdagverblijf na brandlucht

02 december 2007

PAPENDRECHT – Op maandagmiddag 3 december is een kinderdagverblijf aan de Schoorweg kort ontruimd geweest. De brandweer kreeg een melding van een schroeilucht en een ketel die vreemde geluiden maakte.

Het personeel had inmiddels alle kinderen uit voorzorg overgebracht naar een pand aan de overzijde van de weg. De brandweer constateerde ter plaatse dat het een kortsluiting in de ketel betrof. Daarna werd het pand weer veilig verklaard en konden alle kinderen weer terug.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.