Kinderen keuren voorbeeldspeeltoestellen

28 november 2007

PAPENDRECHT - Op woensdag 28 november reed er tussen 13.00 en 16.00 uur een bus met voorbeeldspeeltoestellen door de wijk Wilgendonk.

De bus stopte een half uur op vier locaties, namelijk Koolzaadhof, Ericahof, Wilgenhof en Park Wilgendonk.

Ondanks de kou kwamen veel kinderen kijken en konden aangeven welk speeltoestel zij het leukst vonden door middel van het plakken van een sticker bij hun favoriete toestel. Na het "uitbrengen van hun stem" kregen ze nog een handje kruidnoten.

In januari wordt er nog een voorlichtingsavond georganiseerd voor de ouders, maar zij kunnen niet stemmen op de speeltoestellen. De kinderen hebben dit keer de regie in handen gehad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.