Inbraak in supermarkt aan Den Briel

25 november 2007

PAPENDRECHT – In een supermarkt aan Den Briel is in de nacht van donderdag 24 mei op vrijdag 25 mei ingebroken. Omstreeks 03.00 uur werd een ruit vernield. Daarna werd een kast opengebroken en een hoeveelheid sigaretten weggenomen. Er is aangifte gedaan. De Unit Forenische Opsporing stelt een sporenonderzoek in.
Indien er getuigen zijn die iets gehoord of gezien hebben in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03.00 uur dan worden zij verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.