Hennepkwekerij ontdekt: 2 mannen aangehouden

24 november 2007

PAPENDRECHT- De politie heeft op zaterdag 24 november een hennepkwekerij ontmanteld. De kwekerij bevond zich in een bedrijfspand aan de Ketelweg. In het pand werd een professioneel ingerichte hennepkwekerij met ruim 4000 planten aangetroffen. Twee mannen van 39 en 48 jaar vluchtten het dak op toen de politie het pand binnenviel.

De verdachten, beiden afkomstig uit Papendrecht hebben zich uiteindelijk overgegeven aan de politie. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld. De apparatuur van de hennepkwekerij bestond onder meer uit assimilatielampen, afzuigers, filters en transformatoren. Dit is allemaal in beslag genomen. In de keuken van het pand trof de politie een stroomstootwapen en een alarmpistool aan. Dit is ook in beslag genomen. Eneco heeft geconstateerd dat de electricteit illegaal werd afgetapt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.